Tudod-e?

Sportolók furcsa szokásai

2018. július 21. - octo21

1.A focista, Kolo Toure, aki az Arsenal középhátvédje szeret legutolsóként pályára lépni. Idén februárban emiatt majdnem lekéste a második félidő kezdetét egy UEFA Bajnokok Ligája meccsen az olasz AS Roma csapata ellen. Ráadásul még büntetést is kapott, mivel a bíró engedélye nélkül lépett a pályára.

2.Curtis Martin, a New York Jets amerikaifutball-csapatának játékosa minden meccs előtt a Bibliából a Zsoltárok könyvét olvassa.

3.Az 1998-as világbajnokság során a francia hátvéd Laurent Blanc minden játék előtt megcsókolta a kapus, Fabien Barthez kopaszra borotvált fejét. Franciaország megnyerte a vb-t!

4.Marshall Faulk, az Indianapolis Colts és a St. Louis Rams korábbi amerikaifutball-játékosa mindig csak feketét viselt a sportstadion felé vezető úton.

5.Turk Wendell, aki a Chicago Cubs és New York Mets Major League baseballcsapatokban is játszott, híres volt rituáléiról – a csapata ütési idejei között is mindig fogat mosott.

6.Wade Boggs, a Boston Red Sox baseballjátékosa hasonlóképpen sok megszokás rabja volt. Többek között minden meccs előtt csirkét evett, és minden ütés előtt héberül a porba írta az élet szót.

7.A dél-afrikai krikettjátékos, Neil Mckenzie mielőtt kilépett volna a pályára, megkövetelte, hogy az öltöző minden WC fedele legyen lehajtva. Miután 2004-ben kidobták a csapatból, kezeltette kényszerbetegségét, és 2008-ban egészséges sportolóként foglalta el újra posztját.

8.A kosárlabda-szupersztár Michael Jordan mindig Észak-Karolina állam egyetemének sortját viselte Chicago Bulls-egyenruhája alatt.

9.A brit focista, David Beckham elismerte, hogy kényszerbetegségben szenved – képtelen elviselni a páratlan számok aszimmetriáját. Ha három diétás kólát talál a hűtőben, egyet muszáj kivennie közülük.

10.A világ legjobb teniszezője, a spanyol Rafael Nadal vizespalackjait csakis egyenes sorba állítva tűri meg. Ráadásul a címkéknek a pályának arra az oldalára kell néznie, ahol ő áll.

"Amit megtehetsz ma, ne halaszd holnapra. Ha még ma megteheted, hogy valamit holnapra halassz, el ne mulaszd elhalasztani..."

/Karinthy Frigyes/

A bejegyzés trackback címe:

https://octo.blog.hu/api/trackback/id/tr9314127457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása