Tudod-e?

Mi az életvonal?

2010. szeptember 18. - octo21

A hüvelykujj körül vonul végig, ellipszis alakú, görbe ívben. Ez a vonal az élet jele, s ellentétben az élet kifürkészhetetlen titkaival, rendszerint határozott, világos. Az életvonal hossza árulja el a tenyérjósok előtt, hogy meddig él az ember. Ezt vizsgálják elsősorban, hiszen mindnyájunkat az érdekel a legjobban, hogy meddig élünk?

De az életvonal elárulja az élet körülményeit is. Szép-, vagy csúnya életet mutathat. Legszerencsésebbek azok, akiknek kettős életvonala van. A tenyérjósok szerint a kettős életvonal arra is szerencsét hoz, aki egyáltalán láthatja. A hosszú, csaknem a csuklóig lekanyaruló életvonal legalább kilencven esztendős életkort jelent. Ha alsó felében elkanyarodik a csukló irányából és egy merész fordulattal a tenyér felé tart, akkor legkevesebb hatvan esztendőt. Egyenletes, törésmentes életvonal egészséges, nyugodt, elégedett életet mutat. Minél mélyebb, minél határozottabban vésődik a tenyérbe, annál kiegyensúlyozottabb az élet. Sok-sok tenyeret kell megvizsgálni, hogy a tenyérjós az ítéletet megállapíthassa. De nagyjából és általánosságban mindenki jósolhat magának a tenyeréből, ha a rajzról megtanulja a vonalak nevét, maga elé tartja a tenyerét és elolvassa a magyarázatokat.

Szabálytalan, halvány életvonal betegséget jelent. Az életvonal megszakadásai komoly betegséget jósolnak. Ha az életvonal a hüvelykujj alsó tagján két részre válik, ebből az utolsó évek nyomorúságait, kétségeit olvassa ki a tenyérjós. Legrosszabbat jelent olyan életvonal, mely a közepe táján kettétörik. A legrégebbi tenyérjósok is hirtelen halált olvastak belőle ilyen esetben. Az életvonal kereszt alakú gyűrődései veszélyeket jeleznek. Ha külön négyszögecskékbe vannak zárva, akkor a veszély jelentős. Ha a kereszt alakú jelek az életvonal alsó felén mutatkoznak, akkor kicsapongó, könnyelmű, bizonytalanságokkal teli élet jelei. Piros pontok az életvonalon feleségeket jeleznek. Sötét pont: hirtelen halál, mely idegenben éri az embert.

Íme, 1 érdekes videó az élet vonalról. Ha jól tudjuk értelmezni szinte minden van belőle a nagybetűs ÉLET-ből.

A bejegyzés trackback címe:

https://octo.blog.hu/api/trackback/id/tr702306393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása