Tudod-e?

A víz üzenete (Dr. Emoto kísérlete)

2010. január 28. - octo21

A víz, mint testünk legjobb információ hordozója. A víz testünket 70%-ban birtokolja, az agyunk pedig 90%-ban tartalmaz vizet. A víz egy olyan információ-hordozó, amely minden rezgést, rezdülést felvesz, és azt eljuttatja a szervezet minden egyes sejtjéhez. (A vízben vannak különböző alakos elemek, enzimek, hormonok, tápanyagok, ásványi anyagok, oxigén, és ettől válik vérré.)

A vér eljut minden sejthez, eljuttatva azokhoz a tápanyagokat és oxigént, majd onnan visszahozza a salakanyagokat, amelyeket a vese, a máj dolgoz fel és ürít ki a testünkből. Ha a vízre különböző információkat viszünk fel akár a hallásunkon, akár az agyunkba más érzékszervünkön keresztül bejutott egyéb módon, ez mind a vízzel jut el testünk minden sejtjéhez. A laborvizsgálatok is arról szólnak, mindig a vért nézik, hogy milyen anyagok szaporodnak el benne, milyen anyagok hiányoznak belőle. S ezek megállapításával következtetni tudnak a betegségre.

 

De ha valaki egy nagyon rossz hírt hall, és egyébként tökéletesen egészséges ember volt, a nagyon rossz hír hatására minden kémiai anyag felborul a szervezetében. Ha ekkor csinálnának egy vérvizsgálatot, az eredmény megdöbbentő lenne, láthatóvá válna, hogy szinte az életfunkciói is veszélyben vannak. Érdekes módon, amikor kiderül, hogy a kapott rossz hír nem is igaz, és az illető megnyugszik, abban a pillanatban helyreállnak ezek a funkciók és természetesen a leletek is ezt mutatják. Ezért fontos, hogy megváltoztassuk a szervezetünkben a zavarokat okozó hatásokat ; rossz helyen való fekvés, vagy egy rossz környezetben való tartózkodás -, mert akkor az addig jelentkező zavarok ennek hatására szinte el is múlnak.

 


Ezt nagyon jól bizonyította egy Emoto nevű japán fizikus-orvos, akinek a vízzel történő kutatásai világszenzációvá váltak. Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amiben semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különbözőképpen rezgéseket vitt fel. Pl. két hangszóró közé tett egy pohár vizet, majd Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat "hallgattatott" a vízzel, majd mindegyiket lefagyasztotta és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Az eredmény megdöbbentő volt, ugyanis óriási különbségek jelentkeztek a vízkristályokban. A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe.


 

Emoto kísérlete bizonyította, hogy amennyiben bármilyennegatív tartalmú "utasítást" adtak a víznek  - pl.: csináld magad, hagyj békén, megöllek -, akkor ez a hatszögletű kristályszerkezet azonnal szétesik, és valami nagyon furcsa alakzatot hoz létre. Abban a pillanatban azonban, amint pozitív információt sugároznak felé - mint pl. szeretlek, gyönyörű vagy -, a hatszögletű kristályszerkezet azonnal létrejön. Sőt, nagyon különös, hogy a magyar szeretlek szó talán az egyetlen, amelyiknek a felső ága kettéválik, mondhatnám azt, hogy férfi és női dominanciára, mert a magyar szeretlek szónak különleges jelentősége van. A magyar népre egyébként a 7-es szám a jellemző, a motivált. Emoto kipróbálta azt is, hogy különböző forrásokból, szent kutakból származó vizet - pl. a lourd-i szentforrásból -, és meglepő volt, milyen gyönyörű, határozott formát mutat ez a kristály. Ha egy ilyen tökéletes szerkezetű víz bekerül a szervezetünkbe, az átformálja a testünkben lévő vizet, mert egy erősebb rezgés mindig átinformálja a gyengébbet.

Az életben mindig van választás, csak néha egyszerűbb úgy hinni, hogy nincs...

A bejegyzés trackback címe:

https://octo.blog.hu/api/trackback/id/tr541708090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása